Belastingen advies

Veel mensen vinden het niet alleen vervelend om zich bezig te houden met de belasting, maar vinden de wereld van de belasting ook een complexe wereld. Moet u zich bezig houden met de belasting en komt u er niet helemaal uit door de vele regels, voorwaarden en uitzonderingen van de fiscale wereld? Dan staat u er niet alleen voor, want u kunt altijd belasting advies vragen aan AdMathZo om uw fiscale vraagstuk helder te krijgen. Ook bieden wij de mogelijkheid uw belasting aangifte volledig uit handen te geven. AdMathZo biedt u advies op maat aan. Door de belasting uit handen te geven, kunt u zich richten op andere werkzaamheden.

Wat is het onderscheid tussen Directe en Indirecte Belasting?

Directe en Indirecte Belastingen. Voor alle duidelijkheid is het goed om te weten dat met het vaker gebruikte begrip ‘directe belastingen’ niet zozeer de belastingen bedoeld worden die de burger zelf aan de belastingdienst moet voldoen. Met directe belastingen worden die belastingen bedoeld, die van de wetgever deze naam hebben gekregen.

De directe belastingen zijn:

  • Inkomstenbelasting
  • Vermogensbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting
  • Kansspelbelasting
  • Milieubelasting
  • Overdrachtsbelasting

De indirecte belastingen zijn:

  • Omzetbelasting
  • Motorrijtuigenbelasting

De wetgever heeft dit onderscheid tussen directe en indirecte belastingen gemaakt, daar voor de directe belastingen enige wetsartikelen van toepassing zijn, welke niet voor de indirecte belastingen gelden.​

Advies over diverse soorten belastingen

Door onze jarenlange ervaring als belastingadviseur kunnen wij u advies geven over diverse soorten belastingen. U kunt bij ons terecht voor algemene vragen over de inkomstenbelasting, maar wij kunnen ook uw complexe vraagstukken met betrekking tot de loonbelasting of de vennootschapsbelasting oplossen. Zelfs als u denkt dat uw vraagstuk niet op te lossen is, kunt u uw vraag bij ons voorleggen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw vraagstuk op kunnen lossen en gaan een uitdaging zeker niet uit de weg. Overigens kunt u niet alleen fiscaal advies ontvangen van onze belastingadviseurs, maar kunt u de aangifte van uw inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en/of loonbelasting ook aan onze professionals uit handen geven. Op deze manier hoeft u helemaal niet meer bezig te zijn met fiscale vraagstukken en kunt u al uw belasting gerelateerde zorgen uit handen geven. Gedegen advies voor een scherp tarief. Wij hanteren altijd scherpe tarieven bij het oplossen van belastingtechnische vraagstukken. Ook als u niet veel budget heeft om uw vraagstuk door een professional op te laten lossen, bent u bij AdMathZo aan het juiste adres voor gedegen advies om uw vraagstuk op te lossen. Wij staan voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding met aantrekkelijke tarieven en een goede dienstverlening.

AdMathZo: uw belastingadviseur in Almere

AdMathZo is al vele jaren actief als belastingadviseur in Almere en omgeving. Wij kunnen u voorzien van gedegen advies met betrekking tot de inkomstenbelasting, maar kunnen u ook adviseren over de omzetbelasting of de vennootschapsbelasting. Of u nu een ondernemer bent of advies nodig heeft als particulier, u kunt altijd bij AdMathZo terecht om uw vraagstuk op te lossen. Vindt u de fiscale wet- en regelgeving ook een oerwoud van regels? Onze adviseurs kennen niet alleen de bedreigingen van de fiscale regels; ze kennen ook de kansen en hebben een goede relatie met de fiscus. Zij denken dan ook mee in het succes van uw bedrijf. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.