Loonadministratie

Als u personeel in dienst heeft, bent u verplicht een loonadministratie bij te houden. De loonadministratie moet naast de algemene zakelijke administratie bijgehouden worden. Dit betekent dat u extra uren moet investeren voor het inrichten en bijhouden van de loonadministratie van uw bedrijf. Heeft u onvoldoende kennis of heeft u er geen tijd voor, dan is het raadzaam om uw loonadministratie in zijn geheel uit te besteden.

Loonadministratie uitbesteden wanneer:

 • U vaak een wisselende bezetting of steeds meer medewerkers in dienst heeft, waardoor uitbesteden van de salaris administratie wenselijk is
 • Er binnen uw personeel veel maandelijkse mutaties plaatsvinden in het aantal uren per persoon
 • U als ondernemer bent u goed in uw vak, maar zaken als het bijhouden van loonadministratie, loonbelasting aangifte en jaaropgaven lastig voor u zijn
 • Uw bedrijf het risico loopt regelmatig fouten te maken in de salarisadministratie en u hierdoor teveel premies betaalt
 • U op zoek bent naar een betrouwbaar administratiekantoor bij u in de buurt, die de gehele verzorging van uw salarisadministratie voor u uit handen neemt.

Mogelijkheden uitbesteden salarisadministratie

De afdeling salarisadministratie bij AdMathZo kan de volgende werkzaamheden voor uw bedrijf verzorgen:

 • Uitbesteden van de salarisadministratie en jaaropgaven
 • Tijdelijk uitbesteden van de salarisadministratie bij vakantie of ziekte
 • Verzorgen van salaris berekeningen voor loonstroken
 • Toepassen cao-bepalingen en arbeidsvoorwaarden
 • Aangiften loonbelasting bij belastingdienst en andere relevante instanties
 • Toepassen loonbelasting- en sociale zekerheidswetgeving.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, schakel dan onze professionals in, want wij kunnen uw loonadministratie
zowel inrichten als van A tot Z bijhouden. 

AdMathZo
: uw betrouwbare adviseur in Almere en omgeving

AdMathZo is als adviseur al jaren actief in Almere en omgeving. De adviezen die wij geven kunnen betrekking hebben op vraagstukken met betrekking tot de belasting, maar ook kunt uw administratie gerelateerde vraagstukken bij ons neerleggen. Heeft u bijvoorbeeld een fout ontdekt in uw salarisadministratie, dan kunt u uiteraard wel wat advies gebruiken over het effectief inrichten van uw salarisadministratie. Heeft u een andere vraag over het inrichten en bijhouden van uw loonadministratie, dan bent u bij ons ook zeker aan het juiste adres.

Wij lossen de meest complexe vraagstukken voor u op
Wij gaan geen uitdaging uit de weg, wij verdiepen ons graag in uw loondienst administratie, wij geven u graag ons gedegen advies en adviseren u ten alle tijden vanuit onze grote expertise. Wanneer u er zelf dus niet meer uitkomt of zelfs vermoed dat het niet meer op te lossen is, en het graag uit handen geeft, pakken de adviseurs van AdMathZo  uw loonadministratie graag  aan, zo bent u er zeker van dat het advies dat u krijgt zeer gedegen is. Wij zorgen ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat het advies voor uw loondienstadministratie op niveau is wat uw bedrijf verdient. Wilt u uw loonadministratie compleet uit handen geven en ons toevertrouwen, dan waarderen wij uw vertrouwen en zullen de loonadministratie ordelijk laten verlopen, dat geeft u rust en ruimte om bezig te zijn met ondernemen.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over het ontvangen van loonadministratie advies van onze adviseurs? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 036-5485910 of een e-mail te sturen, want wij beantwoorden graag uw al uw vragen.