Omzetbelasting

Op alle producten en diensten heft de overheid BTW, belasting over toegevoegde waarde. BTW wordt ook wel omzetbelasting genoemd. U als bedrijf berekent deze belasting door in de consumentenprijzen. na verkoop van uw producten, draagt u als bedrijf de BTW af aan de belastingdienst. ​Als eigenaar van uw eigen onderneming bent uw verplicht eens per kwartaal of eens per jaar de omzetbelasting aan te geven bij de belastingdienst. De omzet belasting bestaat uit het geheel van ontvangen en betaalde BTW, dit moet verplicht door iedere ondernemer aangegeven worden. Als uw nauwelijks of geen BTW heeft ontvangen bent uw ook verplicht uw omzetbelasting door te geven aan de belastingdienst. U moet altijd uw BTW-aangifte doen. Ook als u in de periode van de aangifte geen BTW in rekening hebt gebracht of aan u geen BTW is berekend. Dit kan voor sommige bedrijven een lastig en veel tijdrovend proces zijn. Kunt u wel wat begeleiding gebruiken bij de belastingaangifte van uw bedrijf? AdMathZo kunt u raadplegen om de omzetbelasting voor u te berekenen en in te dienen bij het belastingkantoor. Wij helpen u graag door uw administratie uit handen te nemen.

AdMathZo en omzetbelasting: voor alle ondernemers

Of u nu een groot bedrijf runt, de eigenaar bent van een MKB of een eenmanszaak runt, AdMathZo kan u altijd helpen met uw belastingaangifte. Om de juiste ondersteuning te kunnen verstrekken, is het noodzakelijk dat wij in bezit zijn van uw bedrijfsgegevens met betrekking tot de betaalde en ontvangen facturen van uw onderneming. Wij zullen zorgvuldig en professioneel moet uw bedrijfsgegevens omgaan. Op basis van uw bedrijfsgegevens maakt AdMathZo een overzicht van de door u betaalde en ontvangen BTW. Wij berekenen voor u uw omzetbelasting. De berekende omzetbelasting zullen wij indienen bij de belasting. U hoeft dan enkel het te betalen geldbedrag te betalen of het te ontvangen geldbedrag van de belastingdienst op uw rekening te ontvangen.

Fiscale eenheid omzetbelasting? Dan kunt u ook bij ons terecht

Bij een fiscale eenheid worden meerdere ondernemers gezien als 1 onderneming voor de BTW aangifte. Een fiscale eenheid bestaat vaak uit een moedermaatschappij en 1 of meer dochtermaatschappijen. Een fiscale eenheid voor de BTW is niet hetzelfde als een fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting. Het berekenen van de omzetbelasting voor een fiscale eenheid is iets ingewikkelder dan het berekenen van de omzetbelasting van een individueel bedrijf. AdMathZo biedt ook hierbij de juiste ondersteuning en begeleiding. Doordat wij de verantwoordelijkheid van uw belastingaangifte op ons nemen, kunt u zicht focussen op de werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Wij nemen uw zorgen uit handen voor scherpe tarieven

Als kleine ondernemer kunt u zich afvragen of het uitbesteden van van uw belastingaangifte wel financieel mogelijk is. Wij werken tegen scherpe tarieven, dit maakt het mogelijk voor elke ondernemer om uw belastingaangifte uit handen te geven. Als ondernemer kunt u bij ons terecht voor de juiste ondersteuning en begeleiding met betrekking van uw belastingaangifte. Wij streven naar een prettige en duurzame samenwerking voor beide partijen. Heeft u behoefte informatie over onze scherpe tarieven of andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U heeft de keuze dit telefonisch of per e-mail te doen.