Starterbegeleiding

Bij het starten van een eigen bedrijf zijn er veel zaken waar u aan moet denken. AdMathZo kan u starterbegeleiding aanbieden denk bijvoorbeeld aan;

  • ​Het maken van een ondernemingsplan
  • Het aanvragen van een BTW nummer
  • Het invullen van een VAR- verklaring
  • Het ordenen van uw administratie
  • Het bepalen van welke rechtsvorm uw ondernemer krijgt
  • Belasting aangifte

 Gaat u een eigen bedrijf starten en komt u niet meer uit de voeten door de grote hoeveelheid vraagstukken waar u mee te maken krijgt als startende ondernemer? Dan is het goed om te weten dat u er niet alleen voor staat. AdMathZo biedt namelijk praktische starterbegeleiding voor alle startende ondernemers, zodat u zonder stress met uw eigen onderneming kan starten.

Starterbegeleiding: de keuze voor de juiste rechtsvorm

Voor u een onderneming kunt starten, moet u eerst bepalen welke rechtsvorm uw bedrijf moet krijgen. Soms ligt de rechtsvorm van een onderneming voor de hand, maar het kan ook lastig zijn om de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf te kiezen. Komt u er niet uit bij het kiezen van de beste rechtsvorm voor uw bedrijf, dan kunt u advies vragen aan AdMathZo. Wij vertellen u niet alleen wat de voor- en nadelen van diverse rechtsvormen zijn, maar geven u ook advies met betrekking tot de beste rechtsvorm voor uw bedrijf. Onze adviseurs zullen u advies op maat geven. Door onze scherpen prijzen is het ook voor u als startende ondernemer mogelijk u te laten begeleiden door AdMathZo.

Starterbegeleiding: het inrichten van uw administratie

Naast het bieden van ondersteuning bij het kiezen van een rechtsvorm voor uw bedrijf, kunnen wij u ook helpen met het inrichten van uw administratie. Zeker als u niet zo goed weet hoe u uw administratie moet inrichten, kan het lastig zijn om uw zakelijke administratie te organiseren. Wij kunnen u niet alleen helpen met het organiseren van uw administratie, maar vertellen u ook graag meer over het effectief bijhouden van uw administratie als ondernemer. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor, begeleiding of het volledig uit handen te geven aan AdMathZo. Door het gedeeltelijk of volledig van u uit handen te nemen, bieden wij u de mogelijkheid om u volledig te richten op u eigen onderneming. Het starten van een eigen onderneming vergt al genoeg van u tijd en energie.

Starterbegeleiding: het geven van fiscaal advies

AdMathZo is niet alleen gespecialiseerd in rechtsvormen en het organiseren van administraties, maar
kunnen u ook van dienst zijn als belastingadviseur. Dit betekent dat u advies kunt krijgen over;

  • ​Inkomsten belasting
  • Omzet belasting
  • Loon belasting
  • Belasting aangifte

U kunt ook uw belasting aangiften helemaal uit handen geven aan AdMathZo. Uiteraard kiest u helemaal zelf van welke starterbegeleiding u gebruik wil maken als startende ondernemer. AdMathZo helpt u graag om het opstarten van uw onderneming gemakkelijker te maken. Meer informatie? Neem dan contact met ons op Dit kan telefonisch of per e-mail. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om kennis te komen maken bij ons op kantoor.