Financiële administratie

Zorg voor een goede en overzichtelijke financiële administratie.

Het inrichten en bijhouden van een gedegen financiële administratie is niet eenvoudig.

Bij AdMathZo kunt u terecht voor professioneel advies en het inrichten van uw financiële administratie. Doordat het veel tijd vergt en bestaat uit allerlei regelgevingen nemen wij deze werkzaamheden voor u uit handen. Zo blijft er meer tijd over voor u om te ondernemen. AdMathZo kan zowel de administratie van grote organisaties uit handen nemen als de administraties van kleinere (startende) bedrijven, zoals eenmanszaken of kleine bv’s.

Een goede financiële administratie?

Als ondernemer is het voor u belangrijk om inzicht te hebben in uw eigen cijfers. Wij gaan de cijfers op de correcte manier verwerken nadat u de gegevens  heeft aangeleverd. In de App kunt u de huidige stand van cijfers inzien, maar ook de openstaande debiteuren en crediteuren. Maar heeft u ook gedacht aan de BTW aangiftes, jaarrekeningen, begrotingen, liquiditeitsprognoses, resultatenoverzichten? Deze diensten kunnen wij allemaal voor u verzorgen. Heeft u wensen die op maat gemaakt zijn? Bespreek het met ons, wij kijken waar er mogelijkheden zijn om de samenwerking optimaal te maken tussen u als ondernemer en AdMathZo.

Onze werkwijze

Wij werken overwegend digitaal maar ook aan het persoonlijke contact hechten wij veel waarde aan.
Bij elke BTW aangifte hebben wij contact met u om de laatste punten op de i te zetten voordat de BTW aangifte digitaal verstuurd wordt naar de Belastingdienst. Bij de jaarrekeningen en Inkomsten Belasting (met winst) aangiftes hebben wij ook persoonlijk contact om over de juiste gegevens te beschikken.
De gegevens aanleveren is het allerbelangrijkste voor ons om te weten wat er speelt in uw organisatie. Maar niet alleen gegevens, ook de wensen voor de toekomst of de keuzes die op dit moment spelen geeft ons een goed beeld waar u als ondernemer naar toe wilt. AdMathZo kunt u hierbij begeleiden om te adviseren op de fiscale gevolgen van uw stappen.
Of wilt u gewoon even klankborden? Doordat wij een kleine en een persoonlijke organisatie zijn staan wij hiervoor open.