Over ons

Over ons

Wij helpen u graag om elke vraagstuk voor u op te lossen.

AdMathZo is een administratiekantoor dat al jaren actief is in Almere en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van administratieve of fiscale vraagstukken. Wij helpen u graag om elke vraagstuk voor u op te lossen. het is dan ook ons streven om u de meest ideale oplossing voor u te bieden. Als grote, kleine ondernemingen of particulier kunt u bij ons terecht voor advies of passende begeleiding. Hierbij streven wij naar een prettige en duurzame samenwerking voor beide partijen.​

Door onze persoonlijke aanpak en band met onze cliënten noemen wij de dienstverlening die wij leveren liever een samenwerking.

Persoonlijke benadering

Van jongs af aan meegegroeid

De rechtsvoorgangers van AdMathZo zijn in 1989 in Almere gestart.
Door de persoonlijke benadering van oprichter Frans Mathey met cliënten heeft het kantoor de diverse fases van groei meegemaakt. Met vele cliënten hebben wij al jaren lang een duurzame samenwerking. Sinds 2015 zijn de dochters enthousiast geraakt voor AdMathZo en de bedrijfsopvolging is daarmee verzekerd. Zij zijn met de onderneming van jongs af aan meegegroeid. Ieder heeft naast een eigen interesse gebied binnen het bedrijf ook de kennis van administraties en belastingen.